Näckens väg 11 Studentlägenhet (111006)

Rum
1
Yta
24,6 Kvm
Våning
Bv
Tillträde
2024-05-01
Hyra
5466 Kr

Trevlig studentlägenhet på campus living 

Belägen på lungt område i Tomtebo

Nära till bra bussförbindelse.

För mer info Campus Living - Ditt nya hem i Umeå

 

 

Balkong: Nej
Uteplats: Ja
Förråd: I Lägenhet
Hiss: Ja
Tv: Ja, grundutbud ingår
Bredband: Ja, ingår
Hushållsel: Ingår
Kombinerad tvättmaskin och torktumlare: Ja
Diskmaskin: Ja

Möbelpaket: Ja

Värme och vatten: Ingår


Planlösningen kan vara spegelvänd.

 

Studentlägenheten hyrs ut för att användas som studentbostad. Studentlägenheten är avsedd för person som bedriver aktiva universitets-, högskole- eller därmed jämförliga studier.

Hyresgästen ska studera minst 15 poäng, eller av Hyresvärden skriftligen godkänd studietakt, vid högskola, universitet eller därmed av Hyresvärden godtagbara jämförliga studier

 

Inför inflytt betalas en deposition på 5000 kr

Umeå Förvaltning AB


 

Kontakt

090 - 205 94 40
info@umeaforvaltning.se

Samarbetspartner

Se våra samarbetspartners

Dela vår sida

© 2024 Umeå Förvaltning AB
Information om cookies

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Hej

Vi bekräftar härmed att vi mottagit din intresseanmälan på en av våra lediga lägenheter. Inom 3-5 arbetsdagar kommer vi att kontakta de som blir aktuella för visning, om du inte har hört något inom 5 arbetsdagar är det tyvärr så att du inte blev aktuell denna gång och i så fall vill vi önska dig lycka till med ditt sökande efter bostad. På grund av mycket stort antal sökande kan vi inte personligen kontakta samtliga som sökt bostad.

Info
När du blir erbjuden en bostad hos oss behöver vi behandla fler uppgifter om dig. Då behöver vi till exempel uppgifter om din ekonomi, om din anställning och hur du skött tidigare boenden och hyresinbetalningar. Det innebär att vi gör en kreditupplysning, hämtar uppgifter från inkassobolag och Kronofogdemyndigheten och behandlar anställningsintyg, andra intyg och uppgifter från referenspersoner du lämnar till oss. Om du har en förvaltare eller god man behöver vi behandla de uppgifterna.
Om du erbjuds ett särskilt boende kommer vi att hämta in beslut från socialnämnden. Vi sparar dina uppgifter så länge de är relevanta och aktuella.

Om din intresseanmälan inte leder till ett avtal så kommer informationen som vi har samlat in och fått inskickat, att tas bort ur vårat system. Har du frågor angående detta så är du välkommen att maila in dina frågor till gdpr@umeaforvaltning.se
Namn
Personnr
Postadress
Postnr. och ort
E-post
Telefon
Mobil
Arbetsgivare
Årsinkomst
Övrigt