Nyproduktion Lagmansgatan 33A-B

Inflyttning hösten 2021

I detta projekt vill vi erbjuda en hyresrätt med hög kvalitet som genomsyrar byggnaden och förvaltning. Vi har i detta projekt haft några hållpunkter:

  1. Vi vill bygga hem som människor skall vilja bo och trivas i
  2. Bostaden skall upplevas modern och hållbar både nu och i framtiden
  3. Projektet skall lämna litet klimatavtryck både under produktionen och under byggnadens livslängd.

Etapp 2 består av 1st 1 Rum och kök med alkov 35,7kvm,  7 st 2 Rum och kök 44,3kvm, 1 st 2 Rum och kök 50,4kvm och 7 st 2 Rum och kök 54,2kvm. Samtliga lägenheter har inglasade balkonger med söderläge

 

Etapp 3 består av 1st 1 Rum och kök med alkov 31kvm,  7 st 2 Rum och kök 44,3kvm, 1 st 2 Rum och kök 50,4kvm och 7 st 2 Rum och kök 54,2kvm. Samtliga lägenheter har inglasade balkonger med söderläge.

 

För att komma till boväljaren där man hittar info om lägenheterna och skicka intresseanmälan klicka på länken här brevid    ⇒ Boväljaren

Uthyrning

 

Vi sköter om uthyrningen åt några av våra kunder. i vissa fall sköter vi utformning av annonser och annonsering och i vissa fall sköter vi om hela processen från uppsägning till inflyttningsbesiktning med ny hyresgäst.
 
Under fliken Lediga lägenheter till vänster visas de lägenheter som finns tillgängliga för uthyrning just nu.

 

Lämna intresseanmälan via webformuläret. Vi återkommer via mail eller telefon till de som blir aktuella för visning.

 

 

Umeå Förvaltning AB

Kummelvägen 4
901 37 Umeå

Kontakt

090 - 205 94 40
info@umeaforvaltning.se

Samarbetspartner

Se våra samarbetspartners

Dela vår sida

© 2021 Umeå Förvaltning AB
Information om cookies

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Hej

Vi bekräftar härmed att vi mottagit din intresseanmälan på en av våra lediga lägenheter. Inom 3-5 arbetsdagar kommer vi att kontakta de som blir aktuella för visning, om du inte har hört något inom 5 arbetsdagar är det tyvärr så att du inte blev aktuell denna gång och i så fall vill vi önska dig lycka till med ditt sökande efter bostad. På grund av mycket stort antal sökande kan vi inte personligen kontakta samtliga som sökt bostad.

Info
När du blir erbjuden en bostad hos oss behöver vi behandla fler uppgifter om dig. Då behöver vi till exempel uppgifter om din ekonomi, om din anställning och hur du skött tidigare boenden och hyresinbetalningar. Det innebär att vi gör en kreditupplysning, hämtar uppgifter från inkassobolag och Kronofogdemyndigheten och behandlar anställningsintyg, andra intyg och uppgifter från referenspersoner du lämnar till oss. Om du har en förvaltare eller god man behöver vi behandla de uppgifterna.
Om du erbjuds ett särskilt boende kommer vi att hämta in beslut från socialnämnden. Vi sparar dina uppgifter så länge de är relevanta och aktuella.

Om din intresseanmälan inte leder till ett avtal så kommer informationen som vi har samlat in och fått inskickat, att tas bort ur vårat system. Har du frågor angående detta så är du välkommen att maila in dina frågor till gdpr@umeaforvaltning.se
Namn
Personnr
Postadress
Postnr. och ort
E-post
Telefon
Mobil
Arbetsgivare
Årsinkomst
Övrigt