Samarbetspartners

 

Ekonominord er ett fullserviceföretag inom ekonomi, administration och rådgivning. Våra kunder är små och medelstora ägarledda företag i alla olika branscher vilket gör att vi har stor erfarenhet av olika verksamheter många olika branscher.
 
Vi levererar följande tjänster:

 • Löpande bokföring
 • Kundfakturor
 • Leverantörsfakturor
 • Bokslut, deklarationer och årsredovisning
 • Budget och uppföljning
 • Ekonomisk rådgivning

För att erbjuda våra kunder bästa möjliga resultat arbetar vi i team med auktoriserade redovisningskonsulter och har tillgång till expertkompetens inom revision, juridik, skattefrågor, organisations- och verksamhetsutveckling i vårt nätverk.
 
Vår målsättning i varje kundsamarbete är att:

 • Hjälpa företag att växa sig starkare!
 • Hjälpa kunden att lyckas med sina målsättningar och visioner!
 • Bidra med vårt kunnande, vår erfarenhet och vårt engagemang när det gäller ekonomisk utveckling!
 • En korrekt redovisning ska ge kunden möjligheter att fatta rätt beslut och ge kontroll över verksamheten?
 • Komplettera korrekta ekonomiska analyser med rådgivning även inom organisation, management, personal och administration.

EkonomiNord startades 1991 av Peder Nordström och 2008 införlivades Ekonomiteamet i Umeå AB i företaget. I februari 2011 övertogs företaget av Marielle och Peter Eklund. Vi har vårt kontor högst upp i Skogens Hus som ligger vid E4-brons södra fäste på Teg i centrala Umeå och har 10 medarbetare.

Umeå Förvaltning AB

Kummelvägen 4
901 37 Umeå

Kontakt

090 - 205 94 40
info@umeaforvaltning.se

Samarbetspartner

Se våra samarbetspartners

Dela vår sida

© 2020 Umeå Förvaltning AB
Information om cookies

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Hej

Vi bekräftar härmed att vi mottagit din intresseanmälan på en av våra lediga lägenheter. Inom 3-5 arbetsdagar kommer vi att kontakta de som blir aktuella för visning, om du inte har hört något inom 5 arbetsdagar är det tyvärr så att du inte blev aktuell denna gång och i så fall vill vi önska dig lycka till med ditt sökande efter bostad. På grund av mycket stort antal sökande kan vi inte personligen kontakta samtliga som sökt bostad.

Info
När du blir erbjuden en bostad hos oss behöver vi behandla fler uppgifter om dig. Då behöver vi till exempel uppgifter om din ekonomi, om din anställning och hur du skött tidigare boenden och hyresinbetalningar. Det innebär att vi gör en kreditupplysning, hämtar uppgifter från inkassobolag och Kronofogdemyndigheten och behandlar anställningsintyg, andra intyg och uppgifter från referenspersoner du lämnar till oss. Om du har en förvaltare eller god man behöver vi behandla de uppgifterna.
Om du erbjuds ett särskilt boende kommer vi att hämta in beslut från socialnämnden. Vi sparar dina uppgifter så länge de är relevanta och aktuella.

Om din intresseanmälan inte leder till ett avtal så kommer informationen som vi har samlat in och fått inskickat, att tas bort ur vårat system. Har du frågor angående detta så är du välkommen att maila in dina frågor till gdpr@umeaforvaltning.se
Namn
Personnr
Postadress
Postnr. och ort
E-post
Telefon
Mobil
Arbetsgivare
Årsinkomst
Övrigt