2 Rum och kök på kronoskogsvägen 23

Rum
2 Rum och kök
Yta
59,7
Våning
2tr
Tillträde
2022-01-15 eller annan överenskommelse
Hyra
8.176 Kr

2 trappor upp samt väldigt nära till ica kvantum men det finns även skolor och bra restauranger i närheten.

Lägenheten är renoverad under 2021, och det är gjort en hel del tex. hel kaklat badrum med golv värme, nytt ikea kök och även bytt fönster och dörrar.

 

Denna lägenhet är under renovering just nu och kan bli klar tidigare en tilllträdesdagen.

 

 

Renoverad: Ja, 2021.

Balkong: Ja

Uteplats: Gemensam
Förråd: Ja
Hiss: Nej
Kabel-tv: Ja
Bredband: Ja, ingår ej
Hushållsel: Ingår
Värme: Ingår

vatten:Ingår

Tvättmaskin: Ja

Torktumlare: Ja
Diskmaskin: Ja

Golvvärme: Ja i badrum

 

 

Lägenhetens planlösning kan vara spegelvänd och det kan vara badkar istället för dusch, bilderna är typexempel och kanske inte är ifrån denna lägenhet.

Umeå Förvaltning AB

Kummelvägen 4
901 37 Umeå

Kontakt

090 - 205 94 40
info@umeaforvaltning.se

Samarbetspartner

Se våra samarbetspartners

Dela vår sida

© 2021 Umeå Förvaltning AB
Information om cookies

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Hej

Vi bekräftar härmed att vi mottagit din intresseanmälan på en av våra lediga lägenheter. Inom 3-5 arbetsdagar kommer vi att kontakta de som blir aktuella för visning, om du inte har hört något inom 5 arbetsdagar är det tyvärr så att du inte blev aktuell denna gång och i så fall vill vi önska dig lycka till med ditt sökande efter bostad. På grund av mycket stort antal sökande kan vi inte personligen kontakta samtliga som sökt bostad.

Info
När du blir erbjuden en bostad hos oss behöver vi behandla fler uppgifter om dig. Då behöver vi till exempel uppgifter om din ekonomi, om din anställning och hur du skött tidigare boenden och hyresinbetalningar. Det innebär att vi gör en kreditupplysning, hämtar uppgifter från inkassobolag och Kronofogdemyndigheten och behandlar anställningsintyg, andra intyg och uppgifter från referenspersoner du lämnar till oss. Om du har en förvaltare eller god man behöver vi behandla de uppgifterna.
Om du erbjuds ett särskilt boende kommer vi att hämta in beslut från socialnämnden. Vi sparar dina uppgifter så länge de är relevanta och aktuella.

Om din intresseanmälan inte leder till ett avtal så kommer informationen som vi har samlat in och fått inskickat, att tas bort ur vårat system. Har du frågor angående detta så är du välkommen att maila in dina frågor till gdpr@umeaforvaltning.se
Namn
Personnr
Postadress
Postnr. och ort
E-post
Telefon
Mobil
Arbetsgivare
Årsinkomst
Övrigt